diumenge, 28 de setembre del 2008

La publicitat

També cal fer una altra crida: que a mi els rucs i els gats m' interessen més aviat poc, i que tinc publicitat relacionada perquè google creu que és intel.ligent o inteligència artificial deu ser això que em posin publicitat en català del casal de Can riu de Nàvols del Cantó província del Rovelló... amèn.

Així que ni punyeter cas del cabàs, entesos?
Encara que si hi és per que si feu un parell de clics diuen que es pot ajudar a la meua butxaca, cosa que jo no he tingut encara ocasió de comprobar.
L'esperit de l'estalvi... no m'impedirà de dir el que penso.

Gent inexistent, és època de figues, mores, i cireres d'arboç. Aneu-ne a collir que són delicioses.

És important conéixer les plantes i els arbres per si mai vos quedeu sense telèfon mòbil i vos poseu a plorar perduts en un camí que no sabeu on porta. La subsistència és important, no faig broma no... és que avui al camp, me n'han explicat una d'un de Barcelona, plorant a llàgrima viva perquè s'havia perdut en una bonica clariana entre Sant Llorenç i Vilanova. Sort d'un ciclista de bona voluntat, ai las!!! que a 4 km de la civilització rural, l'ha esma-orientat en sa valerosa gesta com tal sherpa del Tíbet ho fa amb els muntanyencs i el mal d'altura.

xDDDDD pixapins....

PD: el tema de la publicitat ha quedat vilment eliminat per que AdSense no està disponible en català, i no és la intenció del blog fer divulgació en altres llengües ja que com he promès, vos explicaré verbs reflexius, i us/vos pararàn de caure-us/vos les coses, per caure-us/vos les coses, així que si us ha caigut quelcom al terra, no se vos ha caigut. i Si us heu pentinat no heu pentinat res que no fos vostre.

5 comentaris:

Shere ha dit...

asdf!

Estreno tu blog, delincuente sibernética!

Sí, no me he leido la entrada por la gran visión panorámica que tengo actualmente y pongo cualquier chorrada.

Isaac "Atridas" Serrano ha dit...

d'on han sortit els comecocos i aquestes coses?!

Miranda ha dit...

dels gadgets...!

Shere ha dit...

Por cierto, que no hayas puesto publicidad porque AdSense no está en catalán... Ya es grave xD

O sea, que si pudieses conseguir algo de dinero (5 cént de vez en cuando hasta llegar a euro y pico y comprar los donuts de la máquina), te lo estarías perdiendo. Te estarías perdiendo un montón de donuts y magdalenas de chocolate... :'(

Sobre la supervivencia:

Sí. Hay que saber orientarse.

Aunque es un poco aburrido aprenderlo. Como ciertas cosas que son necesarias, pero bueno.

Mejor no meterse por sitios raros sin al menos tener un móvil para que te saquen.

Miranda ha dit...

uffff... mira, es que no em volien posar publicitat perque el meu bloc estava en català, i per posar-la, almenys havia d'escriure en castellà.
Pero bueno, no es tema de no acceptar publicitat en castellà, o en xinés, es tema que te la posen depenent de l'idioma que escriguis.

Vaia que t'he contestat 3 anys mes tard jiaaijai.