dilluns, 28 de juny del 2010

Plat únic, pollastre amb pésols

És una exquisidesa inventada ara fa uns instants,
fàcil de realitzar pels amants del congelador i la cuina ràpida.

Ingredients:
Pebre negre, pebre vermell, sal,
Pit de pollastre trossejat o d' indiot, dit vulgarment pavo.
Pésols congelats precuinats.
formatge ratllat,
oli d'oliva.










Poseu en la paella el pollastre i els pésols, una cullerada de pebre negre al gust, i una altra generosa cullerada de pebre vermell al gust,
remeneu, un raig d'oli, i enceneu el foc fins que la barreja agafi bon color.
mig vas d'aigua hi anirà de perles perquè no se socarrimi.

Quan s'hagi evaporat ja tota l'aigua, retireu els pésols i el pollastre del foc i coloqueu-los en un plat.

Aprofitant l'escalfor, posareu-hi per sobre formatge ratllat del que més us agradi.

com a opció, una cebeta o acompanyar amb maionesa.

en les fotos superiors, la versió del mateix plat amb hamburguesa de vedella trossejada en lloc de pollastre.
I a disfrutar!!!!!